Beschrijving

Schitterend gelegen recreatiewoning met grote serre en ruime berging, totaal 130 mtr2 woonoppervlak en gesitueerd op een eigen perceel van 835 m² op villapark "Hunzedrôme". De woning staat op een schiereiland met een uniek vrij uitzicht over de vijverpartij. De woning is gebouwd in 2005 en uitsluitend recreatief gebruikt door de eigenaren. Uiteraard kan en mag de woning verhuurd worden. Oplevering in overleg.

Indeling

entree, toilet, woonkamer met dubbele tuindeuren en moderne open keuken (samen ca. 36 m²), serre (24mtr2), slaapkamer (ca. 20 m²), badkamer (wastafelmeubel, bad en douche) en bijkeuken.

Eerste verdieping

riante overloop en grote slaapkamer (ca. 17 m²). Grote bergzolder te bereiken via vlizotrap.

Bijzonderheden

Onderhoudsarm en voorzien van kunststof kozijnen. Volledig HR++ en kiep/kantel. Alle ramen en deuren voorzien van insectenhorren.
Op eenvoudige wijze is op de verdieping extra slaapruimte voor 3 á 4 personen te creëren. 
De tuin grenst grotendeels aan de vijver en heeft naast een ruim vlonderterras, nog drie aparte zitterrassen. De tuin is in 2006 onder architectuur aangelegd en is uitstekend onderhouden.
De serre is voorzien van 5 schuifdeuren en aan de zonzijde is de recreatiewoning voorzien van elektrisch bedienbare screens.
De nieuwe Intergas HRE Combiketel is geplaatst medio 2021. 
De recreatiewoning is vrij van verhuurverplichtingen en kan voor eigen recreatief gebruik gebruikt worden.
Er zijn twee eigen parkeerplaatsen voor minimaal 3 auto’s. Lage parklasten (ca. € 1.350 per jaar).
Permanente bewoning niet toegestaan.

Het villapark "Hunzedrôme" is een klein en rustig park met luxe recreatiewoningen met een overvloed aan rust en comfort. Vertier is te vinden op het naastgelegen Hunzepark. Er is van alles te doen: restaurant, verwarmd openluchtzwembad, kanoverhuur, jeu de boule, tennis, en tal van activiteiten. Op loopafstand van het park ligt de 18 holes golfbaan De Semslanden. De Staatsbossen, het "Boomkroonpad" en attractiepark "Drouwenerzand" zijn op fietsafstand bereikbaar.

Kenmerken