Zorgeloos goed verzekerd voor particulieren en MKB

Samenwerking met Lancyr Van der Veen

De afgelopen 2 jaren hebben wij ons netwerk op basis van ervaring en kwaliteit uitgebreid middels een samenwerkingsverband
met Lancyr Van der Veen

Specifiek voor uw situatie selecteren wij de verzekeringsmaatschappij die hier het beste op aansluit, waarbij wij onder meer rekening houden met:

 • Dekkingen
 • Polisvoorwaarden
 • Schade afhandeling
 • Premieopbouw

Voor zowel particulieren als MKB bieden wij een maatwerk aan pakketten, hierdoor kunnen wij verzekeringen leveren tegen interessante premiekortingen.

Zelf uw verzekering online bij ons afsluiten? Dat kan via de volgende link ;

https://www.lancyrvanderveen.nl/zelf-verzekeren/


Het leven kan onvoorspelbaar zijn en daarom is een goede schadeverzekering onmisbaar. Dat betekent echter niet dat u ook torenhoge premies hoeft te betalen!

Met meer dan 50 jaar ervaring als verzekeringsagent helpen wij u graag bij het samenstellen van uw persoonlijke verzekeringspakket, met de beste dekkingen en voorwaarden tegen de laagste premies. Zo kan Makelaardij & Verzekeringskantoor Stavast de Vries u aan interessante premiekortingen helpen.


Waarom verzekeren via Makelaardij & Verzekeringskantoor Stavast de Vries?

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • Samenwerking met diverse gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen
 • Scherpe premies en kortingen, tot 20% op uw verzekeringspakket
 • Voor particulieren en MKB
 • De beste dekkingen, polisvoorwaarden en schadeafhandeling voor uw situatie
 • 10% korting bij overname van uw huidige verzekeringen
 • Wij verzorgen de opzegging van uw huidige verzekeringen

De voordeligste premie voor uw schadeverzekeringen

Wij kennen de regio als onze broekzak en mede daarom wordt voor de premieopbouw van uw verzekering uitgegaan van de gemiddelde risicoweging in de noordelijke provincies, in plaats van het landelijk gemiddelde risico. Dit betekent dat wij altijd met scherpe tarieven werken. Zo kan de premiekorting op uw verzekeringspakket oplopen tot wel 20%!

Wilt u uw bestaande verzekeringen bij ons onderbrengen? Dan ontvangt u automatisch gedurende de resterende looptijd 10% korting op uw huidige premies.

Naast de premieopbouw kijken wij natuurlijk ook kritisch naar de dekking, voorwaarden en schadeafhandeling van de verzekeringsmaatschappijen. Zo willen wij voorkomen dat u bij schade voor vervelende verrassingen komt te staan. Uiteraard verzorgen wij ook de opzegging van uw huidige schadeverzekeringen.


Ook interesse in onze schadeverzekeringen?

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw verzekeringspakket met betere dekkingen tegen een lagere premie! Uiteraard geheel vrijblijvend. Neem direct contact op met ons kantoor via 0599 – 612043 of stuur ons een e-mail naar info@stavastdevries.nl.

Neem contact op